• page_banner

Kantong Balanja anu tiasa dilipat

Kantong Balanja anu tiasa dilipat

Kantong balanja lipat didamel tina poliéster, anu awét, kuat sareng enteng sareng gampang dibersihkeun sareng awét. Éta ogé tahan cai, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan cai atanapi sup pikeun ngotorkeun kantong.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk
Kantong balanja lipat didamel tina poliéster, anu awét, kuat sareng enteng sareng gampang dibersihkeun sareng awét. Éta ogé tahan cai, janten anjeun henteu kedah hariwang ngeunaan cai atanapi sup pikeun ngotorkeun kantong. Kantong tote khusus anu ringan ieu sareng gaya kaos gagang gaganti anu saé pikeun kantong bahan palastik. Kantong balanjaan lipat anu tiasa dianggo deui ieu tiasa dilipet kana kantong antar-ubinna nyalira, sareng ngajantenkeun idéal dibawa kalayan anjeun dimana waé anjeun angkat. Anjeun tiasa nempatkeun logo pribadi anjeun dina payuneun kantong promosi lipat anu unik sareng modis. Upami anjeun ngagaduhan ideu kréatip, punten wartoskeun ka kami, kami tiasa ngabantosan anjeun pikeun ngalengkepan éta.

Aya seueur alesan naha jalma hoyong nganggo kantong balanjaan dilipat tibatan kantong plastik tradisional. Fitur tambahan ngajantenkeun kantong gampang dibawa sareng dianggo. Tujuan tina kantong anu tiasa dianggo balikeun deui anu tiasa dilipat nyaéta fungsional, sareng ogé tiasa mastikeun kasalametan balanja. Ngabandingkeun sareng kantong balanja normal anu sanés, kantong balanjaan balanja anu tiasa dilipat deui nawiskeun seueur kaunggulan pragmatik.

Jenis kantong tote anu tiasa dilipat ieu didamel tina poliéster, sareng éta ogé tiasa didamel tina katun, henteu ditenun, oxford. Ieu ngamungkinkeun anjeun sacara gampang ngalantarankeun kantong anjeun kalayan teu raoseun, henteu paduli beuratna. Ayeuna, kantong plastik bakal ngagaleuh biaya pikeun palanggan di supermarket, sareng kantong kertas sareng kantong anu tiasa dianggo deui bakal ngagentoskeun plastik. Janten kantong balanja anu tiasa dianggo deui tiasa dianggo langkung pikaresepeun. Kantong normal anu tiasa dilipat deui tiasa dianggo sakitar 500 kali. Kantong balanja anu tiasa dilipat tiasa dianggo mangtaun-taun, janten mangrupikeun alat promosi anu saé, janten para nasabah bakal nyandak kantong balanja anjeun sareng nampi béja ngeunaan pesen perusahaan salami mangtaun-taun.

Ieu mangrupikeun tanggapan ti palanggan kami: "Kuring sok mopohokeun kantong anu tiasa dianggo deui dina bagasi mobil kuring nalika nuju balanja.

Spésifikasi

Bahan Non anyaman / poliéster / adat
Logo Narima
Ukuranna Ukuran standar atanapi adat
MOQ 1000
Pamakéan Balanja

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.