• page_banner

Kantong langkung tiis

  • Insulation aluminium foil cooler bags

    Kantong cooler aluminium foil insulasi

    Kantong cooler aluminium foil tiasa dianggo dina piknik luar atanapi dina kahirupan sadidinten. Ieu dianggo pikeun nyepeng sababaraha rupa tuangeun sareng ngajaga suhu sareng kasegaran tuangeun. Mangrupikeun jinis bungkus ker.

  • Canvas Cotton Cooler Lunch Thermal Bag

    Kanvas Kapas Cooler Dahar beurang Kantong Termal

    Kantong termal anu langkung tiis, ogé katelah kulkas pasip, mangrupikeun kantong anu nganggo insulasi panas tinggi sareng épék suhu anu tetep (haneut dina usum tiis sareng tiis dina usum panas).

  • Waterproof Tyvek Paper Cooler Bag

    Kantong Pendingin Kertas Tyvek Waterproof

    Kantong cooler kertas Tyvek dianggo tina bahan anu ramah lingkungan, anu sami sareng produk plastik, tiasa dikumbah sababaraha kali, sareng tahan merobek. Anu penting nyaéta matéri anu ramah lingkungan, janten tiasa dianggo deui. 

  • Pizza Cake Food Delivery Cooler Thermal Bag

    Pizza Cake Food Delivery Cooler Thermal Bag

    Kantong cooler kiriman tuangeun langkung ageung, artina cekap aya tempat pikeun pizza sareng muih, sareng ngahémat langkung seueur ruang pikeun sadaya bahan kadaharan atanapi barang pangiriman katuangan. Kantong pangiriman tuangeun pizza awét sareng diwangun pikeun nanganan beban anu beurat. 

  • Non Woven Cooler Lunch Bag

    Non Woven Cooler Lunch Bag

    Kantong anu langkung tiis, mangrupikeun kantong anu nganggo insulasi panas tinggi sareng pangaruh anu tetep, anu cocog pikeun anu resep ngumbara. Éta gampang dibawa, janten éta ogé pilihan anu pangsaéna pikeun pagawé kantor sareng mahasiswa. Kantong langkung tiis tiasa ngajaga rasa dina unggal tuang.